Samarit söker en partner och operativ chef


För att nå vår vision utvecklar vi en egen digital plattform som kommer att vara central i vår tjänst och ge oss möjligheten att hjälpa fler. Genom att matcha äldre med eldsjälar skapar vi förutsättningar för meningsfulla relationer och öppnar dörren för upplevelser, teaterbesök, promenader, social samvaro och mycket mer. Vårt erbjudande är ett komplement till traditionell äldreomsorg och erbjuds i hela Sverige.

Vi söker en partner

Vi söker en partner, mer än en anställd. Därför erbjuder vi rätt person möjlighet till delägarskap i det vi gemensamt bygger upp. Detta sker genom en transparent modell som delges redan under rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Operativ chef (chief operating officer) hos oss är framförallt entreprenöriell och du kommer att arbeta med utveckling av företagets tjänster och digitala plattform, kundkontakter, marknadsföring, affärs- och organisationsutveckling. Helt enkelt vara med och bygga upp ett företag. På Samarit arbetar vi teambaserat i nära samarbete, men rollen rymmer också stor frihet och utrymme för kreativitet.

I en startup är det naturligt att vara en aktiv säljare i den första fasen för att sedan växa med bolaget och arbeta med personalfrågor, strategi och organisation i takt med att bolaget utvecklas.

Din bakgrund

Du som söker är motiverad att arbeta i en start up-miljö där man snarare skapar själv, än arbetar inom färdiga ramar. Vi söker dig som är affärsmässig, självgående, serviceinriktad, uthållig och resultatorienterad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning eller affärsutveckling, gärna i ett tillväxtföretag. Arbete i rekryterings- och bemanningsbranschen, äldreomsorg, försäljning eller IT-utveckling kan vara bra erfarenheter för tjänsten.

Högskoleutbildning inom ekonomi, organisation, projektledning, marknadsföring, eller IT-utveckling är meriterande, nästan ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.      

Teamet

Du kommer att ingå i ett team som har lång erfarenhet både från äldreomsorgen och att starta och driva tillväxtbolag. Samarit är ett nystartat, avknoppat företag som ingår i en koncern (Aleva omsorg) med över 150 anställda och verksamhet inom äldre- och handikappomsorgen. Genom innovation ska vi bygga framtidens äldreomsorg.

Vi ser helst att du arbetar på plats på vårt kontor i Umeå, men vi är öppna för diskussion om du har en exceptionell profil. :-)

Vid frågor om tjänsten och företaget:
Aron Kristoffersson, VD
Tel. 070-680 87 89.

Frågor om rekryteringsprocessen:
Anna Gustavsson, HR
Tel. 070-680 87 08

Sista ansökningsdag: Har passerat

Om anställningen

Omfattning Heltid
Varaktighet Tillsvidare
Lönetyp Fast månads-, vecko- eller timlön

Jag vill ansöka om tjänsten!